Mrtvo pijan parkiral kar pred trojanskim predorom

Foto: Žurnal24 Dars Trojane predor BOBO
Včeraj okoli 21.45 so bili policisti obveščeni, da je na odstavnem pasu pred trojanskim tunelom v smeri Maribora zaustavljeno vozilo, ki ni zavarovano.
Oglej si celoten članek

Policisti so ugotovili, da je bil 56-letni voznik hudo pijan. Alkotest je pokazal 1,31 mg/l. Meja za odvzem dovoljenja je 0,52 mg/l. Voznika so pridržali, izdali mu bodo plačilni nalog, čaka pa ga še obdolžilni predlog na sodišče.

Nekaj ur prej, okoli pol osmih zvečer, pa je nekdo policijo poklical zaradi nezanesljive vožnje voznika osebnega vozila, ki je vozil po avtocesti od Grosupljega proti Ljubljani.

Policisti so ustavili 32-letnega voznika, državljana Bolgarije, alkotest pa je pokazal 1,32 mg/l. Bolgara so pridržali, zoper njega bodo na pristojno sodišče vložili obdolžilni predlog ter mu izdali plačilni nalog.

V začetku meseca so policisti obravnavali še hujši primer, mrtvo pijan tovornjakar je sredi noči ustavil kar na voznem pasu avtoceste. 

Slovenija Mrtvo pijan s tovornjakom stal na avtocesti

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.