Motorizirana hoja na Triglav

Foto: Žurnal24 Gasilci iz Most so se na Triglav odpravili kar z motorjem.
V nedeljo dopoldne je pred Aljaževim stolpom na vrhu Triglava ropotal pravi motor. Na najvišjo slovensko goro so ga pripeljali gasilci iz Most.
Oglej si celoten članek

Tja so ga po delih prinesli fantje iz Komende in okolice, člani gasilskega društva Moste, sicer pa ljubitelji starih motorjev Tomos Colibri. Na vprašanje, za kaj gre, so v en glas povedali, da gre za hec.

"Včasih se z motorji odpravimo na morje, včasih se vozimo kar tako, včasih ne gremo nikamor, danes smo šli pač na Triglav,"
je skrivnost pojasnil najzgovornejši iz deveterice, ki je priplezala na Triglav. V neformalnem društvu je 11 članov, vendar je v nedeljo eden odšel na tekmovanje starodobnikov na Vransko, drugi pa zaradi (trenutne) kilaže ni tvegal hoje na Triglav.

Fantje, ki namenoma nočejo biti društvo, so se pri sestavljanju motorja dobro izkazali, nekoliko več težav so imeli pri vžiganju. Deležni so bili najrazličnejših duhovitih opazk in dobronamernih nasvetov, seveda pa je bilo slišati tudi opazke "ekologov", da izpušni plini ne spadajo na najvišji slovenski vrh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.