Moški ukazov policistov ni ubogal, končalo se je tako

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ker je 50-letni moški kršil javni red in mir, so morali posredovati policisti.
Oglej si celoten članek

Policisti PP Ptuj so morali včeraj malo pred 22.30 posredovati v Skorbi v občini Hajdina. Na kraj so bili poslani, ker je 50-letni moški kršil javni red in mir.

Moški se kljub opozorilom in ukazom policistov, da naj preneha s kršitvijo ni pomiril in je nadaljeval s kršitvijo. Policisti so zoper njega odredili pridržanje. 

Novo posredovanje zgodaj zjutraj

Policisti PP Ptuj so morali posredovati tudi malo pred 4. uro zjutraj. Na Ptuju je 30-letni moški kršil javni red in mir. 

Moški se kljub opozorilom in ukazom policistov, naj preneha s kršitvijo, ni pomiril. Ker je nadaljeval s kršitvijo, so policisti zoper njega odredili pridržanje. 

dezurni@styria-media.si


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:22 29. September 2024.

    Včasih so se miličniki v modrih usnjenih reklcih pripeljali z marico, s pendreki prebutal storilce in jih odpeljal na Povšetovo...

  • 11:21 29. September 2024.

    Ne podpiram razgrajanje še manj pa selektivno ukrepanje Policije. Kako pa so ukrepali, ko jih je cigo je?al pred lastnim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.