Močna turbulenca ga je stala življenja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Za smrt 35-letnega pilota jadralnega zmaja na Konjiški gori je bila kriva močna turbulenca, zaradi katere je izgubil vzgon in navpično strmoglavil.
Oglej si celoten članek

Za včerajšnjo tragično nesrečo na Konjiški gori v občini Slovenske Konjice, kjer se je ob 14.41 smrtno ponesrečil pilot jadralnega zmaja, je bila kriva močna turbulenca, so sporočili s Policijske uprave (PU) Celje.

"Pri ogledu kraja je bilo ugotovljeno, da je pilot zaradi močne turbulence izgubil vzgon, pri tem pa navpično strmoglavil," je sporočil Dušan Marat, vodja izmene operativno-komunikacijskega centra PU Celje.

Še isto popoldne pa se je v Seničnem v občini Tržič pri pristajanju poškodoval jadralni padalec, ki so ga oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Tržič in ga odpeljali v ljubljanski klinični center.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.