Menjal žarnico in omahnil v smrt

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Triinšestdesetletni moški je padel z lestve in omahnil 13 metrov globoko.
Oglej si celoten članek

Triinšestdesetletni moški je v eni od večstanovanjskih hiš v Idriji na hodniku postavil aluminijasto lestev in skušal zamenjati žarnico. Na lestvi je izgubil ravnotežje in padel prek ograje v globino približno 13 metrov v kletne prostore, kjer je negibno obležal. Zdravnik ZD Idrija je lahko kasneje zgolj potrdil smrt omenjenega moškega, so sporočili s PU Nova Gorica.

V zvezi z obravnavanim primerom so policisti obvestili preiskovalno sodnico okrožnega sodišča in pristojno novogoriško Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Idrijski policisti so tujo krivdo izključili in bodo v zvezi z omenjenim dogodkom podali poročilo pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • mb
    07:57 17. Maj 2013.

    ne samo starejšim. vsem bi morali prepovedati uporabo postelje ali pa bi vsak uporabnik moral imeti posebno licenco za uporabo …

  • 15:13 16. Maj 2013.

    Glede na to, da največ ljudi umre v postelji, je starejšim potrebno prepovedati uporabljati posteljo.

  • 12:55 16. Maj 2013.

    no in naj ljudje delajo do 65 leta ,že za manjša opravila so problem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.