Matoz tokrat obtoženi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Odvetnik. Obdolžen dajanja napačnega pravnega poduka.
Oglej si celoten članek

V petek je na Okrajnem sodišču v Kopru razpisana obravnava v kazenskem postopku proti odvetniku Franciju Matozu zaradi kršitve pravice do pritožbe. Matoz, ki je sicer znan po medijsko izpostavljenih primerih, se je tokrat znašel “na drugi strani”.

Odvetnik je potrdil, da gre za primer Mirjane Čakardič, nekdanje uslužbenke koprske občine. Kot je znano, je Čakardičeva sledila Matozovemu pravnemu nasvetu in se napačno pritožila nad odpovedjo pogodbe o zaposlitvi.

Vložila je tožbo proti delodajalcu, namesto da bi se najprej pritožila na posebno občinsko komisijo. Zaradi te procesne napake njena tožba ni bila uspešna. “Brez komentarja. Vse, kar imam, bom povedal na sodišču,” je dejal Matoz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.