Logar bo kmalu ustanovil stranko, razkril njeno ime

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Zdaj že bivši SDS-ov poslanec Anže Logar je razkril ime nove stranke, ki bo ustanovljena sredi novembra.
Oglej si celoten članek

V pogovoru za N1 je Anže Logar, ki je pred kratkim izstopil iz stranke SDS, dejal, da bo ustanovil in vodil novo politično stranko, ob tem pa tudi razkril, kakšno bo njeno ime. Stranka se bo imenovala Demokrati. Zakaj takšno ime?

"Ker poudarja to, kar želimo s to politično potjo predstaviti. Torej politično širino, ki posluša, ki ji je jasno, katere reforme mora narediti, in katere primarna naloga je, da poišče soglasje za te reforme," je za N1 razložil Logar, obenem pa še razkril, da bo stranka ustanovljena 16. novembra v Mariboru. 

Logar je potrdil, kar se je sicer že vedelo, in sicer da mu bosta v stranko sledila tudi Eva Irgl in Dejan Kaloh, prav tako zdaj že nekdanja člana stranke SDS.

Logar je sicer z izstopom iz SDS dvignil precej prahu na desnem polu slovenske politike, precej oster je bil v izjavah ob njegovem izstopu prvak opozicije Janez Janša.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 00:53 25. Oktober 2024.

    !!!!!! Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu

  • 00:40 25. Oktober 2024.

    Fant je Janezova šola in on se ima za demokrata. Ha ha ha ha

  • 23:09 24. Oktober 2024.

    Numerološko bi jim najbolj ustrezalo ime Pogubniki. Saj res, leto se zaključuje in spet bom dobil na desetine kilogramov pošte …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.