Letalska linija med Portorožem in Beogradom

Foto: Žurnal24 Med Portorožem in Beogradom bi letelo letalo tipa ATR 72, s katerim Jat že oprav
Aerodrom Portorož in srbski Jat se dogovarjata o vzpostavitvi redne letalske linije med Portorožem in Beogradom. Svoje morajo povedati le še predstavniki obalnega turizma.
Oglej si celoten članek

Letalska povezava bi bila namenjena predvsem turistom in poslovnežem. Poleti bi bili dvakrat na teden ob četrtkih in nedeljah, v poletnem času pa morda celo večkrat, je pojasnil direktor portoroškega letališča Robert Kranjc.

Koliko bo treba odšteti za vozovnico še ni znano. Predsednik Turističnega združenja Portorož Jadran Furlanič pravi, da bodo v primeru dogovora o redni letalski liniji obalni hotelirji za goste iz Srbije pripravili ustrezne počitniške pakete, v katere bo všteta tudi cena vozovnice.

"Če bo cena previsoka, se v posel ne bo šlo, verjetno pa bomo dosegli pravo ceno," pravi Furlanič.

"Želimo si, da bi redno linijo začeli decembra, sicer pa je vse v rokah tistih, ki bi morali tudi finančno vstopiti v ta projekt," pa pravi Kranjc.

Poleti v Rim
Aerodrom Portorož se že nekaj časa dogovarja tudi o rednih poletih v Rim. Tudi tukaj se je zapletlo pri denarju. Kot pravi Kranjc, bi moralo več pobude prevzeti obalno turistično gospodarstvo. Je pa tudi v tej smeri zaznati pozitivne premike, ugotavlja direktor portoroškega letališča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.