Konec! Od danes naprej to ni več možno.

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
S 1. julijem je tudi Planet TV prenehal z DVB-T oddajanjem. Kaj sploh še ostane tistim, ki televizijo gledajo prek strešne antene?
Oglej si celoten članek

Po Pro Plusu, ki je januarja letos prenehal oddajanje prek strešne antene, je z današnjim dnem ugasnil tudi signal televizije Planet TV. Da bo Planet TV sledil zgledu Pro Plusa, smo pisali že maja. 

Odločitev Planet TV je tako še en udarec za tiste, ki televizijo še vedno spremljajo prek strešne antene. Tem tako na voljo ostajajo programi, ki delujejo v multipleksu A in C. Med njimi so SLO1, SLO2, SLO3, TV Koper, Vaš Kanal, Nova24TV. Poleg omenjenih so na voljo tudi nekateri drugi lokalni progami, ki so vidni v posameznih regijah. 

Foto: Anže Petkovšek Planet TV

Številni uporabniki so tako že v začetku leta televizijo začeli spremljati prek kabelskih operaterjev oz. prek satelita. Kakšne so alternative vedno dražji kabelski televiziji pa lahko preberete tukaj.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 29

  • 16:41 7. September 2024.

    Kredit med posamezniki, osebno posojilo za vaš dom posojilo za mobilnost vozila družinski projekt ali strošek, povezan z zdravjem študij …

  • 16:40 7. September 2024.

    osebno posojilo za vaš dom posojilo za mobilnost vozila družinski projekt ali strošek, povezan z zdravjem študij ali usposabljanje Izlet …

  • 16:40 7. September 2024.

    – Kreditne ponudbe so prilagojene vsaki potrebi. Zahteva je lahko povezana z: osebno posojilo za vaš dom posojilo za mobilnost …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.