Komandirju opozorilo pred odpovedjo

Foto: Žurnal24
Potem ko je bil odstavljen s položaja na vrhu novomeške policijske postaje, je Janez Obran zaradi povzročitve prometne nesreče pod vplivom alkohola dobil še opozorilo pred odpovedjo zaposlitve.
Oglej si celoten članek

Bivši prvi mož policijske postaje v Novem mestu Janez Obran, ki je pred dvema tednoma vinjen povzročil nesrečo in pobegnil, je po odstavitvi s položaja od prvega moža policije Janka Gorška prejel še pozorilo pred odpovedjo zaposlitve, poroča današnji Dnevnik.

Prometno nesrečo je Obran povzročil v prostem času in s svojim vozilom, pripetila pa se je zaradi neupoštevanja prednosti v križišču, pri čemer je bil voznik pod vplivom alkohola. Povzročitelj nesreče je pobegnil s kraja dogodka, vendar so ga policisti izsledili na domu in mu odredili preizkus alkoholiziranosti.

Ker ga je odklonil, je na koncu pristal v policijskem pridržanju. Zaradi zapustitve kraja prometne nesreče je bil kaznovan z globo v višini 500 evrov, zaradi povzročitve prometne nesreče in preizkusa alkoholiziranosti pa je na novomeško okrajno sodišče vložen tudi obdolžilni predlog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.