Kangler na "korektnem pogovoru"

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Komisija za preprečevanje korupcije je v okviru postopka nadzora nad premoženjskim stanjem opravila uradni razgovor z županom Mestne občine Maribor Francem Kanglerjem.
Oglej si celoten članek

Pogovor z mariborskim županom Francem Kanglerjem je, kot so sporočili s komisije, potekal korektno. Gre za samostojni postopek, ki ni del postopkov drugih organov, so zapisali v Komisiji za preprečevanje korupcije. Namreč, proti Kanglerju je vloženih 11 kazenskih ovadb. Nadaljnjih informacij do konca postopka komisija ne daje.

Odzvala se je tudi Mestna občina Maribor, kjer so pojasnili, da župan potrjuje pogovor na Komisiji za preprečevanje korupcije. "Šlo je za pogovor običajne narave, komisija je bila korektna in spoštljiva," so zapisali.

Nedavno je komisija opravila uradni razgovor tudi z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.