Kako je bila lahko ob desetih zjutraj tako pijana?!?

Foto: Andrej Leban Policija nadzor
Policisti policijske postaje Krško so okoli 10. ure v Kostanjevici na Krki opravljali kontrolo prometa in opazili voznico osebnega avtomobila, ki je z vozilom vijugala po cesti in vozila zelo počasi in s tem ovirala promet.
Oglej si celoten članek

Kršiteljico so ustavili in ji zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. "44-letna voznica je imela v litru izdihanega zraka 1,32 miligramov alkohola," so sporočili z novomeške policijske uprave. To je po starem 2,75 promila, za izgubo dovoljenja pa je dovolj 1,5 promila.

Odvzeli so ji vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Zakon o pravilih cestnega prometa za omenjeno kršitev določa globo v višini 1200 evrov in 18 kazenskih točk, kar pomeni preneganje veljavnosti vozniškega dovoljenja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    16:54 28. Marec 2018.

    Ciganki so vzeli vozniško dovoljenje?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.