Intenzivno preiskujejo umor 45-letnika

Foto: Anže Petkovšek Tepe Foto: Anže Petkovšek Tepe Foto: Anže Petkovšek Tepe Foto: Anže Petkovšek Tepe Foto: Anže Petkovšek Tepe Foto: Anže Petkovšek Tepe Foto: Anže Petkovšek Tepe
Ogled kraja umora 45-letnika v okolici Litije še traja, zato je policija s podatki skopa. Moški naj bi ljudem posojal denar.
Oglej si celoten članek

Umor se je zgodil v ponedeljek zvečer. Z ljubljanske policijske uprave so sporočili, da nadaljujejo z intenzivno kriminalistično preiskavo. Ogled kraja umora še vedno traja, tako kot tudi zbiranje obvestil in izvajanje drugih dejavnosti. Zaradi tajnosti predkazenskega postopka več informacij ne morejo posredovati.

Kot smo že poročali, naj bi 45-letnik domnevno za oderuške mesečne obresti ljudem posojal denar in dolgove nato nasilno izterjeval. Že pred časom naj bi mu zažgali vozilo. "Prav na slabem glasu ni bil, ravno marali ga pa ljudje tudi niso," je povedal sokrajan umorjenega. Neuradno naj bi policisti umorjenega obravnavali že večkrat, zaradi izsiljevanja naj bi bil pred 12 leti obsojen na pogojno kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.