Huda nesreča, po moškega prišel helikopter

Foto: PGD Sevnica Prizor s Polja pri Tržišču.
Foto: PGD Sevnica Prizor s Polja pri Tržišču.
Na Polju pri Tržišču se je zgodaj popoldne zgodila huda delovna nesreča.
Oglej si celoten članek

V občini Sevnica, točneje na Polju pri Tržišču, se je malce pred 13. uro zgodila delovna nesreča. Moški srednjih let je med delom na strehi padel in utrpel hude poškodbe.

Po padcu je ostal negiben, do prihoda reševalcev pa je prišel k sebi, a ni mogel premikati okončin. Odločili so se, da pokličejo helikopter.

Plovilo Slovenske vojske iz Maribora je v spremstvu ekipe helikopterske nujne medicinske pomoči poškodovanca prepeljal v UKC Maribor.

Poškodbe sicer niso bile smrtno nevarne, a je bil zaradi narave padca potreben čim hitrejši prevoz v bolnišnico, so v poročilu dogodka zapisali pri PGD Sevnica.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.