Huda nesreča na primorski avtocesti, poškodovani štirje ljudje

Foto: Gasilska brigada Maribor
Foto: Gasilska brigada Maribor
V prometni nesreči, ki se je danes okoli 7.30 zgodila na primorski avtocesti med Razdrtim in Postojno, so bile poškodovane štiri osebe.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila, ko se je voznik s kombiniranim vozilom zaletel v zadnji del tovornega vozila, navaja Uprava RS za zaščito in reševanje.

Prostovoljni gasilci iz Postojne in Razdrtega so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovancev in s tehničnim posegom rešili dve osebi iz vozila. Poškodovane so reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana, še navaja Uprava RS za zaščito in reševanje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:57 13. Marec 2017.

    Se povsem strinjam s tabo. Ne bom govoril čez vse voznike kombijev, ampak jih je pa kar nekaj, ki uveljavljajo …

  • 22:16 12. Marec 2017.

    ata wolf kaj zato ker si napisal xy bi moral dobiti državno odlikovanje ? dal ti ga bo cmero

  • 11:02 12. Marec 2017.

    ja,sem pred par dnevi napisal nekje,da norijo s temi kombiji že po 4 uri zjutraj s telefoni na ušesu,ne pripeti,ja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.