Hiša uničena, lastnik se je rešil

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Danes ponoči je zagorelo v občini Krško. Stanovanjska hiša je uničena, lastnik je v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Ponoči je zagorela stanovanjska hiša v kraju Anže (občina Krško). Gasilci PGD Krško, Senovo in Brestanica so požar uspeli pogasiti, a škoda je bila vseeno precejšnja. Lastnika, ki se je sam uspel rešiti, so prepeljali v bolnišnico. Več informacij o vzroku požara naj bi bilo znanih jutri.

Policisti so morali namreč danes ogled prekiniti, nam je povedal Robert Perc s PU Krško, saj je bilo zaradi gostega dima njihovo delo oteženo, poleg tega pa je obstajala nevarnost poškodb zaradi razpadajočega stropa. Kot kažejo prve ugotovitve, je tuja krivda izključena – verjetno je prišlo do napake na električni napeljavi. Moški v požaru ni bil poškodovan, a so ga iz preventivnih razlogov vseeno odpeljali v bolnišnico.

Fotografije s kraja nesreče si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.