Gledališki utrip v mestu

Foto: Žurnal24 Borštnikovo srečanje Foto: Žurnal24 Borštnikovo srečanje Foto: Žurnal24 Borštnikovo srečanje Foto: Žurnal24 Borštnikovo srečanje
Borštnikovo srečanje. Vsebinsko najbogatejše do zdaj. Prve predstave dobro obiskane.
Oglej si celoten članek

Jubilejno 45. Borštnikovo srečanje (BS) je od petka v polnem teku. Letošnji festival je po vsebini najbogatejši do zdaj. V dneh do 24. oktobra se bo zvrstilo okoli 70 različnih dogodkov. V nedeljo bo strokovna žirija znova podelila nagrade najboljšim igralcem in predstavam ter razglasila dobitnika Borštnikovega prstana za življenjsko delo.

Še osem tekmovalnih

V tem tednu si bo mogoče ogledati še osem tekmovalnih predstav, vsak dan pa je gledalcem na voljo pester spremljevalni in povezovalni program tega največjega gledališkega srečanja pri nas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.