Facebook: Za premierja Jankovića na cesto

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na Facebooku se je pojavila skupina podpornikov Zorana Jankovića, ki za 25. januar napoveduje shod pred parlamentom v podporo za zdaj neuspešnemu mandatarju.
Oglej si celoten članek

Skupino z imenom Podpora g. Jankoviću ob novem glasovanju mandatarja za predsednika vlade je v utemeljitev shoda ustanovila oseba Podpornik Jankovića. V vabilu, ki je bilo doslej poslano več kot dva tisoč osebam, je zapisal, da bi se tega dne, ko se sicer izteče rok predsedniku države Danilu Türku, da predlaga novo mandatarsko ime, zbrali, da "pokažemo ljudem, ki vztrajno odklanjajo kakršnokoli sodelovanje z g. Jankovićem, kakšno podporo ima s strani ljudstva, ki je zanj glasovalo že v letu 2011 in se je v letošnjem letu številka še povečala."

Podpornik Jankovića sicer k sporočilu dodaja, da si trenutno ne pridržuje pravice do organiziranega shoda ali demonstracij, temveč je stran namenjena le "ozaveščanju".

Zagotovo udeležbo na shodu je potrdilo okoli 160 povabljencev, med njimi sta tudi poslanca Pozitivne Slovenije in njena vidna člana Gašpar Gašpar Mišič in Janja Klasinc. Shod podpira tudi estradnica Salome.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 65

  • 14:41 19. Januar 2012.

    bo shod v trenerkah ? :))))

  • 20:13 16. Januar 2012.

    Super, Zoki naj kar pride, pa še Janša in Virant zraven, pa tudi Borat, Kahel in Milka naj ne manjkajo. …

  • 18:52 14. Januar 2012.

    Ne morš verjamet kakšni kreteni obstajajo v tej evro-balkanski vukojebini.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.