Facebook bo uvedel posebno orodje za bivše

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Danes je začel Facebook v ZDA na mobilni verziji testirati orodje, s katerim bodo uporabnikom olajšali življenje po razpadu zveze.
Oglej si celoten članek

Precej neprijetno je namreč, ko se še naprej prikazujejo fotografije bivšega, bognedaj v objemu z novim partnerjem. Da bi to preprečili, bi ga morali do zdaj odstraniti s seznama prijateljev ali blokirati. Po novem pa bo Facebook uporabniku, ki bo označil, da je spet samski, ponudil več možnosti. 

Lahko bodo izbrali, da želijo videti manj objav bivšega partnerja, poleg tema jih Facebook ne bo več ponujal njihovega imena, ko bodo pisali sporočilo ali označevali ljudi na fotografijah. 

Lahko bodo tudi omejili, katere fotografije, posnetke ali objave bo videl bivši partner ter označili, kdo lahko vidi objave, na katerih so skupaj z bivšim oziroma bivšo. Mogoče se bo tudi odznačiti s skupnih fotografij. 

"Upamo, da bomo s tem pomagali ljudem, ki gredo skozi težke trenutke in jih olajšali in poenostavili končevanje razmerja na Facebooku ter jih dali občutek nadzora," je zapisala Kelly Winters, produktna vodja pri Facebooku. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.