Ena bolj nenavadnih kronik v zadnjem času

Foto: Žurnal24 torta ljubljana Foto: Profimedia korenčkova torta
Neznani storilec prevrnil hladilnik na terasi.
Oglej si celoten članek

"Na terasi gostinskega lokala v Trnovljah pri Celju je neznani storilec ponoči prevrnil hladilnik s sladicami. Steklo na hladilniku se je razbilo in storilec je lahko prišel do sladic," so sporočili s celjske policijske uprave. 

S poškodovanjem hladilnika in poškodovanjem stranskih vrat lokala, kamor je padel hladilnik, je lastnikom povzročil za okoli 500 evrov škode.

V tem tednu smo poročali tudi o primeru, ko sta 27-letnica in 32-letnik izkopala dvesto kilogramov krompirja, večino je odpeljala policija. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.