Dimičeva včeraj na vladi

Foto: Žurnal24 (Foto: Saša Despot)
Primopredaja? Ali je bila zato na Gregorčičevi, nam ni odgovorila.
Oglej si celoten članek

Molk. Simona Dimic nam včeraj na SMS-vprašanje, kaj je počela na vladi oziroma ali je prišla na primopredajo poslov šefinje kabineta z Jadranko Gustinčič, ni odgovorila. Špela Vovk, odgovorna za odnose z javnostmi, pa je povedala le: "Ne vem, me ni v Ljubljani."

Avtomobil Dimičeve smo na vladnem parkirišču opazili nekaj po 15. uri, ko je bil – sodeč po vozilih – v vladnih prostorih na Gregorčičevi ulici tudi premier Borut Pahor.

Spomnimo, Dimičeva je 22. oktobra zaradi številnih vprašanj glede obnove hiše v Murglah odstopila kot vodja kabineta. Ker je takoj odletela na počitnice, domnevno v Dubaj, primopredaja poslov med njo in Gustinčičevo, ki bo vršilka dolžnosti šefinje kabineta, takrat ni bila opravljena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.