Dela na Argolini še vedno stojijo

Foto: Žurnal24 V Argolini še ne vedo, kaj bodo po rušitvi zidu uredili na zemljišču nekdanje to
Rekonstrukcija. Gradbeni inšpektor ustavil rušitev zidu. Novega gradbenega dovoljenja Argolina še nima.
Oglej si celoten članek

“Gradbeni inšpektor je ustavil rušenje starega mejnega zidu tovarniškega območja Argo in gradnjo novega, saj je investitor na obravnavanem območju dela izvajal brez gradbenega dovoljenja,” so nam pojasnili na okoljskem inšpektoratu.

Kot smo sicer že pisali, je Argolina, investicijski inženiring, pod grožnjo občinskega inšpektorata z globo 50 tisoč evrov zaradi neurejenosti začel rušenje severnega in severozahodnega zidu ter ureditev pešpoti.

Na Abanki, ki je lastnica Argoline, so odgovorili, da je bila večina dosedanjih del opravljena na podlagi starega gradbenega dovoljenja za rušitev, za nekatere posege, ki jih je treba še opraviti, pa čakajo na izdajo ustreznega novega. “Nimamo še sprejete dokončne odločitve o tem, kaj bo na zemljišču v prehodnem obdobju do začetka realizacije končnega projekta. Proučujemo tudi možnost začasnega parkirišča,” je pojasnila Larisa Kompara z Abanke. Na Upravni enoti Izola pa so nam pojasnili, da gradbenega dovoljenja Argolini do včeraj še niso izdali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.