Del Slovenije je pobelil sneg, omejitve na cestah

Foto: PIC (cestne kamere)
Foto: PIC (cestne kamere)
Zaradi novega snega bodo spet odprli nekatera smučišča.
Oglej si celoten članek

Del države je pobelil sneg, nekatere ceste so zaprte oz. velja na njih omejitev prometa zaradi zimskih razmer. Po podatkih prometno-informacijskega centra velja prepoved vožnje za priklopnike in polpriklopnike na cestah Črni vrh - Col ter na hrvaški strani mejnih prehodov Petrina in Babno polje. 

"Ponekod na jugu Slovenije je zaradi sneženja promet oviran," poročajo pri PIC

Daljša čakalna doba je za osebna vozila na mejnih prehodih Starod, Metlika, Ormož, Zavrč in Petišovci. Vozniki tovornih vozil pa čakajo na Obrežju pri izstopu in vstopu.

Vremenski portal Neurje.si navaja, da je del Dolenjske je pobelil sneg. Po njihovih podatkih je v višjeležečih krajih je zapadlo okrog 10 centimetrov snega, po nižinah do največ 5 centimetrov

xxx

O novozapadlem snegu poročajo tudi v višjih legah. Tako bo recimo zaradi nekaj novih centimetrov snega jutri spet odprto smučišče na Veliki planini.

O obilnejšem sneženju poročajo tudi s Hrvaške. Pobelilo je Zagreb, Karlovac, Ogulin ...

Adrenalinsko Lovijo nevihte, opazujejo in napovedujejo vreme

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.