Brezigarjeva v volilni kampanji Milana Zvera

Foto: Anže Petkovšek Andreja Zver, Milan Zver, Barbara Brezigar, France Cukjati Foto: Anže Petkovšek Andreja Zver, Milan Zver, Barbara Brezigar, France Cukjati Foto: Anže Petkovšek Andreja Zver, Milan Zver, Barbara Brezigar, France Cukjati Foto: Anže Petkovšek Milan Zver, Barbara Brezigar in France Cukjati Foto: Anže Petkovšek Andreja Zver, Milan Zver, Barbara Brezigar, France Cukjati
Državna sekretarka na ministrstvu za notranje zadeve Barbara Brezigar je potrdila sodelovanje v volilni kampanji kandidata SDS za predsednika države Milana Zvera.
Oglej si celoten članek

"Z veseljem bom pomagala pri njegovi kandidaturi. Gre za podporo dobremu kandidatu, ki bo združeval ljudi," je o volilni kampanji za predsedniške volitve dejala državna sekretarka na ministrstvu za notranje zadeve Barbara Brezigar, ki bo tako podprla kandidata SDS Milana Zvera. Sicer ostaja državna sekretarka na ministrstvu, to funkcijo pa je prevzela konec marca.

"Prizadeval si bom za to, da bo Slovenija varna, pravična, solidarna, povezovalna in prijazna do vseh državljanov," je na Twitterju zapisal Zver.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:27 18. Junij 2012.

    To, sam prihajajte skup, vsaj z lahkoto bom obkrožil nekoga drugega na volitvah. NE Janšizmu!

  • 12:11 18. Junij 2012.

    Prava zgubitniška kombinacija, kot Petrle in Pogorevc.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.