Bossman zrihtal 60-odstotno pocenitev

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Garažna hiša. Dosežen dogovor s Kraškim zidarjem; cene mesečnega parkiranja prepolovljene.
Oglej si celoten članek

“Parkiranje v garažni hiši je odslej cenejše za 60 odstotkov. Župan Peter Bossman je namreč s Kraškim zidarjem dosegel dogovor o znižanju tarif; za mesečni abonma je treba zdaj plačati le 35 evrov, prej pa je ta znesek dosegel 60 evrov,” je sporočila Slavica Tucakov, tiskovna predstavnica piranske občine.

Cene za obiskovalce mesta ostajajo enake; znižanje velja za imetnike abonmajev za parkiranje, ki imajo s piranskim javnim podjetjem Okolje sklenjene pogodbe o uporabi abonmajske kartice. Za doplačilo 25 evrov lahko torej imetniki abonmajev, ki imajo stalno prebivališče v Piranu ter so lahko doslej parkirali na območju ožjega mestnega jedra in na območju Fornač, svoje vozilo parkirajo v garažni hiši. Enako velja za najemnike stanovanj v ožjem delu mestnega jedra Pirana (z začasnim bivanjem) in Fornač (za zaporo), ki se izkažejo s pogodbo o najemu, pri čemer morajo posamezniki izkazati razloge bivanja (šolanje, zaposlitev ...), za zaposlene na območju ožjega dela Pirana ter tudi študente in dijake.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:18 12. Maj 2012.

    mogoče je pa tako - za abonma v garažni hiši je treba zdaj plačati 25 evrov, torej bi šlo s …

  • 12:59 12. Maj 2012.

    Kje si bil takrat, ko so v šoli matematiko učil?<br /><br /> DDV je v obeh primerih enak, in je …

  • 12:59 12. Maj 2012.

    Kje si bil takrat, ko so v šoli matematiko učil?<br /><br /> DDV je v obeh primerih enak, in je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.