Avto se je prevrnil v potok, 34-letni voznik umrl

Foto: Profimedia prometna nesreča
Foto: Profimedia prometna nesreča
Opolnoči se je na cesti Idrija–Vojsko pripetila prometna nesreča s smrtnim izidom.
Oglej si celoten članek

Idrijski policisti so danes minuto po polnoči prejeli obvestilo, da se je na cesti Idrija – Vojsko pripetila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen voznik  avtomobila.

Ukleščen v pločevini

Na kraju so ugotovili, da je 34-letnik vozil iz Idrije proti naselju Vojsko. Približno en kilometer od Idrije je na začetku levega nepreglednega ovinka z levim delom vozila zadel strmo skalnato brežino. Avto je nato zapeljal pod cesto in po približno petnajstih metrih obstal na strehi v strugi potoka Nikova. Voznik je po nesreči  ostal ukleščen v vozilu. Poleg policistov so na kraj prihiteli tudi reševalci iz idrijskega zdravstvenega doma in gasilci PGD Idrija, ki so voznika izvlekli iz vozila in nemudoma pričeli z oživljanjem. Kljub nudenju prve pomoči je na kraju podlegel telesnim poškodbam. Zdravnik ZD Idrija je na kraju potrdil njegovo smrt in odredil sanitarno obdukcijo, da bi ugotovili natančen vzrok smrti pokojnega.

Kot je sporočil Dean Božnik z novogoriške policijske uprave, so o tragični nesreči obvestili okrožno državno tožilko in preiskovalnega sodnika, ki je prepustil ogled policiji: "Policisti postaje prometne policije Nova Gorica bodo o vseh ugotovljenih dejstvih tragične nesreče s pisnim poročilom obvestili okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici."

Na cestah Severne Primorske je letos umrlo šest ljudi.

*Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:37 19. September 2024.

    Johan... Avto je ponorel sploh se ni odzival... Šofer ni imel nobenih možnosti, ker avto vodi lastnika... A ne on …

  • 12:04 19. September 2024.

    Počivaj v miru!

  • 10:10 19. September 2024.

    Kompliciran avtoradio zna biti velik razlog za nesrečo,mobitel pa definitivno in pri tem če še greš prehitro pa je res …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.