Avstrijci prijeli slovenskega ekshibicionista

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Avstriji prijeli slovenskega nadlegovalca in razkazovalca. Ker domnevajo, da se je razkazoval še komu, pozivajo naj se jim javijo.
Oglej si celoten članek

Avstrijska policija je v bližini Gradca pridržala 23-letnega ekshibicionista iz Slovenije, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Moški se je od sredine septembra z avtom večkrat zadrževal v Gradcu in Lipnici ter nadlegoval najmanj dve kolesarki.

Kolesarki stari 37 in 15 let, sta ga policiji dobro opisali. Vozil naj bi twinga z mariborsko registracijo. V petek ga je policija okoli 23. ure pijela, moški pa je dejanje tudi priznal. Ker policisti domnevajo, da se je razkazoval še več osebam, te zdaj pozivajo, naj se jim javijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:54 2. Oktober 2011.

    Po neuradnih podatkih naj bi šlo za Avreljovga Lulija, ki ni vedel, da je u ojstriji prepovedano prakticirati "kulturo iz …

  • zic
    22:15 1. Oktober 2011.

    ha ha, mogoče je revež hotel samo dokazati, da imamo slovenci daljše kot avstrijci!!!! ;))))))

  • 21:50 1. Oktober 2011.

    Da ni bil nekdanji poslanec SNS-a ,Saško Peče??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.