81-letnica na hitro cesto v nasprotno smer

Foto: Bobo
Foto: Bobo
Pristojne službe so včeraj zgodaj popoldan preprečile tragedijo na primorski hitri cesti, potem ko je nanjo v nasprotni smeri zapeljala 81-letna voznica.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, se je nekaj minut pred 13. uro 81-letna voznica osebnega vozila vključevala na hitro cesto Vrtojba–Nanos na priključku Vogrsko. Pri vključevanju pa je zapeljala na nasprotno stran in očitno – ne da bi to opazila – vožnjo v nasprotni smeri nadaljevala do cestninske baze Bazara, ki je k sreči dokaj blizu in so lahko tam prisotni hitro posredovali.

Voznico so izločili iz prometa, 81-letni voznici je bilo tudi odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:53 29. Oktober 2011.

    :)

  • 09:10 29. Oktober 2011.

    Pac so vandali (mularija prekleta!) obrnili vse prometne znake :)

  • 09:07 29. Oktober 2011.

    ne razumem, kako se taki mamki ne zdi čudno, da na cesti na katero je zapeljala, ni prometnih znakov, oziroma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.