22-letnica umrla zaradi strela v prsi

Foto: Pixell
Foto: Pixell
Uboj v Splitu. Sinoči malo po 23. uri je v prostore tamkajšnje urgence 24-letni moški pripeljal hudo ranjeno dve leti mlajšo žensko. Čez deset minut je umrla.
Oglej si celoten članek

Zdravstveno osebje je takoj po smrti mlade ženske kontaktiralo policiste, ki so mladeniča prijeli in zaslišali. Kot pišejo hrvaški mediji je povedal, da je mlado žensko slučajno ustrelil, medtem ko ji je kazal pištolo.

Policija preiskuje, ali je že pred strelom prišlo do obračuna med njima. Že sinoči so v stanovanje, kjer je prišlo do tragedije, prispeli policijski preiskovalni strokovnjaki in predstavniki tožilstva, ki preiskujejo ozadje dogodka.

To je že druga smrt mladega človeka v nekaj dneh v dalmatinskem mestu; konec tedna je brutalno ubit 18-letnik, ki mu je nož v prsa zaril vrstnik. Kljub temu, da je s prizorišča pobegnil, pri čemer mu je pomagal prijatelj, je policija oba izsledila in ju prijela.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.