Zmagovalec je tmathree!

Foto: Žurnal24 Zadnja tekma bo na sporedu v Val d'Iseru
Končana je tretja tekma pokala Ski Challenge v švicarskem Wengnu. Neuradni zmagovalec je thmathree, ki je blestel že v kvalifikacijah, na "stopničkah" tudi BostjanJ in Drnulja!
Oglej si celoten članek
 

Najboljši Slovenci v Wengnu (neuradni rezultati)

1. tmathree 2:26,463
2. BostjanJ 2:26,922
3. Drnulja 2:26,945
4. luismendez 2:27,172
5. Dijablo 2:27,352

Neuradni zmagovalec tretje dirke pokala Ski Challenge je tmahtree, ki je bil najhitrejši že v kvalifikacijah. Novi zmagovalec je progo Langerhorn odvozil celo hitreje kot v kvalifikacijah, drugouvrščeni BostjanJ pa je za zmagovalcem zaostal nekaj manj kot pol sekunde. Na tretje mesto se je uvrstil Drnulja s časom 2:26:945 in tako sklenil krog edine trojice, ki je progo odpeljala v manj kot dveh minutah in 27 sekundah. V globalni konkurenci je ponovno slavil Avstrijec P3Zi s časom 2:25,515. Kvalifikacije za četrto dirko v avstrijskem Kitzbühlu so že pričele, zato za vse virtualne smučarje (le-teh je zdaj že več kot 80.000) ni počitka! Več sledi!
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.