Pivo in cvetje letos brez vstopnine

Foto: mediaspeed Pivo in cvetje Foto: mediaspeed Pivo in cvetje Foto: mediaspeed Pivo in cvetje
V Laškem bo od danes do nedelje potekal 54. festival Pivo in cvetje. Odprli ga bodo na odru Jubilejnik, kjer bodo nastopili Prifarski muzikanti z Andražem Hribarjem in Anjo Bukovec, zapel bo tudi Slavko Ivančič.
Oglej si celoten članek

Na odru Zlatorog, ki je namenjen ljubiteljem rocka, pa bodo nocoj nastopili Jackson, Dobermann/ITA, Šank Rock, potekalo pa bo tudi snemanje TV spota Željka Joksimovića, Halida Bešlića in Nena Belana.

Oder Malt za ljubitelje elektronske plesne glasbe bodo obvladovali didžeji: Alen Herič, Dean Deen, Tim Urbanya, Jaxxsson, Alex Ranerro, Mike Vale, Dennis N-bakhaa, Ticko, Adoo in Tomy DeClerque.

V Laškem bo nocoj potekala tudi prireditev Kaj v mestu se godi? Vrnili se bodo namreč v 20. in 30. leta prejšnjega stoletja in prikazali utrip mladega mesta Laško, kako so živeli, delali, ustvarjali, se zabavali takratni meščani. Možno bo spoznati tudi 49. par, ki se bo v soboto poročil po starih šegah.

Razstava cvetja bo letos postavljena v parku pred tamkajšnjim kulturnim centrom, razgibal jo bo vodomet.

Za otroke in njihove spremljevalce vseh generacij bo še posebej zanimiva Mavrična dežela s pestro paleto raznovrstnega dogajanja.

Festivalsko dogajanje pa bo še posebej bogato na zaključni dan, v nedeljo, ko bodo gostje priča tradicionalni paradi s sprevodom starodobnikov ter prikazu nekdanjega življenja v kraju.

Organizatorji festivala Pivo in cvetje tudi letos pričakujejo več 10.000 obiskovalcev, ki bodo v povprečju popili po dva pollitrska vrčka piva. Vstop na vse festivalske dogodke je letos brezplačen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.