Zmagovalka Evrovizije pokazala hlačke

Foto: Žurnal24 Na ogled postavila svoje spodnje hlačke. (Foto: Reuters)
Žensko predstavnico zmagovalnega dueta Ell/Nikki na evrovizijski popevki 2011 je tako prevzelo zmagoslavje, da se ni zavedala, da globalna javnost zre v njene spodnje hlačke.
Oglej si celoten članek

Pevca Eldar Kasimov in Nigyar Djamal iz dueta Ell/Nikki sta bila popolnoma navdušena nad včerajšnjo zmago na letošnjem 56. izboru za evrovizijsko popevko. Azerbajdžanska pevka Nigyar pa v evforiji ni opazila, da je njena obleka ubrala svoje poti in da pri tem svetovni javnosti na ogled postavlja svoje spodnje hlačke.

 

Duo Ell/Nikki se je na sinočnji prireditvi predstavil s pesmijo Running Scared. Z njo je osvojil 221 točk, kar jima je prineslo zmago na evrovizijski popevki 2011.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.