Tekmovalec iz Gostilne bo očka

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Žiga Šinkovec, ki smo ga lani lahko gledali v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, in njegova izbranka, nekdanja novinarka na Pop Tv Barbara Majič pričakujeta naraščaj.
Oglej si celoten članek

Po koncu šova Gostilna išče šefa 2 je preskočila iskrica med tekmovalcem Žigo Šinkovcem in znanim televizijskim obrazom Barbaro Majič. Prav ona je bila tista, ki je storila prvi korak, kot nam je takrat povedala. 

Zdaj pa se par že veseli naraščaja. Žiga nam je zaupal, da ste že konec poletja sprejela odločitev, da bosta začela delati na novem družinskem članu. Želja se jima je hitro izpolnila in to kar na potovanju. "Po tihem sva upala, da bo potovanje po ZDA obrodilo sadove," je povedal Žiga. Veselo novico sta proslavila z romantično večerjo.

Bodoči stari starši so bili zelo presenečeni in veseli, saj bo to za njih prvi vnuk ali vnukinja. Ali bo maja na svet privekal deček ali deklica, še ne vesta, bosta pa zagotovo vprašala. Ko jima bo ginekologinja razkrila, kdo se jima bo pridružil, bosta začela razmišljati o imenu. 

"Bodoča mamica se počuti odlično, razen občasne utrujenosti in zaspanosti," pove srečni bodoči očka, ki je nase prevzel vsa težja gospodinjska opravila. Par je že začel s prenovo stanovanja, večje nakupe pa sta preložila na čas po novem letu. Prejela sta že kar nekaj nasvetov prijateljev, ki že imajo otroke. Svojo pomoč pa so jima obljubili tudi bodoči stari starši. 

Bodočima staršema čestitamo tudi mi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.