Zgrožena nad lezbičnimi prijemi varnostnice

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Manekenka in nekdanje dekle Leonarda DiCapria, Bar Refaeli, se je pritožila nad 'šlatanjem' londonske letališke varnostnice.
Oglej si celoten članek

Dame, če boste kdaj naletele na lepotičko Bar Refaeli, se je raje ne dotikajte, saj vas lahko hitro označi za lezbijko. Manekenko je standardni pregled na letališču v Londonu tako razburil, da je o tem potarnala celo na svojem Twitter profilu: "Medtem ko me je pregledovala letališka varnostnica, sem se počutila zelo nelagodno. Zelo jasno je izražala svoje seksualne preference," je zaupala 26-letna manekenka. Si Bar le laska ali je varnostnica resnično malce preveč uživala med pregledovanjem manekenke?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.