Zdravniki testirajo Schumijeve možgane

Foto: EPA
Foto: EPA
Stanje sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli 1 Michaela Schumacherja je nespremenjeno.
Oglej si celoten članek

Kot piše Bild, se zdravstveno stanje nekdanjega dirkača formule 1 Michaela Schumacherja v zadnjem tednu ni spremenilo. Schumi je že 15 dni v komi, njegovo stanje je stabilno, a še vedno kritično. Kot je iz bolnišničnih virov še izvedel časnik, so zdravniki začeli opravljati teste, s katerimi poskušajo ugotoviti, kateri predeli možganov so poškodovani.

Zdravniki Schumijeve prihodnosti še vedno ne upajo napovedati. Nevarnost, da bi prišlo do zapletov (možganskih krvavitev), je namreč še vedno zelo velika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:09 13. Januar 2014.

    Najboljša pa je izjava Mirsada Alibegića, da sta s Šimijem full prijatelja :)<br />Dvakrta ga je interjuiral pa sta ful …

  • 12:06 13. Januar 2014.

    mihaEl šuMaha f1 Weltmeister !!!; )))))))

  • 09:16 13. Januar 2014.

    Pa kaj je venomer treba poudarjati, da je 7x prvak v F1?? Pa to mi že vrabci čivkajo na drevesu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.