Zato morate nož obrisati takoj po pranju

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Če želite privarčevati, se držite spodnjega nasveta.
Oglej si celoten članek

Vsak, ki je že kdaj kupil kvaliteten kuhinjski nož, ve, da so ti lahko zelo dragi. No, zato je za njih treba primerno skrbeti. Ko kuhinjski nož operete, je pomembno, da ga takoj obrišete. Ne puščajte ga, da se osuši sam, v posodi, kjer je ostali moker pribor.

Čeprav so kvalitetni noži narejeni tako, da ne zarjavijo, so lahko v tekoči vodi iz kuhinje tudi minerali, ki nož vseeno 'načnejo'. Tudi, če uporabljate pomivalni stroj, nože raje operite na roke. Čeprav ne delujejo tako, so lahko zelo delikatni. Na njih se hitro pojavijo praske in razpoke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.