Zaradi korejščine si je podaljšala jezik

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Britanska najstnica si je zaradi navdušenja nad korejsko kulturo dala podaljšati jezik, da bi bolje govorila njihov jezik.
Oglej si celoten članek

Devetnajstletna Rhiannon Brooksbank-Jones bo jeseni začela študij korejskega jezika in kulture, njene sanje pa so, da bi po končanem študiju živela v tej deželi. Rhiannon je tako že pred dvema letoma začela obiskovati ure korejščine, kjer pa je ugotovila, da ne more proizvajati določenih glasov. Razlog: njen jezik je bil krajši od povprečnega.

Mlada Britanka je bila tako obupana, ker si je želela govoriti korejsko s pravilnim naglasom, da se je zato odločila za operacijo, na kateri so ji podaljšali jezik za en centimeter. "Operacija je bila edina rešitev. Moja izgovorjava je zvenela zelo tuje, zdaj pa lahko govorim s korejskim naglasom," je povedala.

Njeni starši so njeno odločitev podprli. "Ko se za nekaj odloči, se tega loti zelo resno," je pojasnila njena mama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.