Zapustila ga je, ker nima prijateljev

Foto: Žurnal24 Heidi Montag in Spencer Pratt (Foto: Pixsell)
Težave med hollywoodskimi zakonci! Heidi Montag naj bi svojega moža zapustila, ker je od nje odgnal vse njene prijatelje.
Oglej si celoten članek

V zakonu Heidi Montag in Spencerja Pratta že nekaj časa ni več vse v rožicah, je za spletno stran TMZ razkril neimenovani vir blizu para. "Ni se zgodilo kar naenkrat," je dodal. S tem je potrdil govorice, ki so rumeni tisk obkrožile v torek, ko je Heidi na svojem Twitterju zapisala, da ni Heidi Pratt, temveč Heidi Montag.

Svojega moža naj bi zvednica zapustia, ker je od nje odgnal prijatelje in družino. V začetku meseca je nad njeno mamo celo naščuval policijo zaradi česar je Heidi prekipelo.

Da bi se čimprej rešila svojega posesivnega moža, si s prijateljico Jennifer Bunney že išče stanovanje v Malibuju. "Heidi je ogromno časa preživela s Spencerjem in zdaj bo lahko več časa s prijatelji," je povedala Jennifer in dodala, da bosta julija s Heidi začeli snemati svoj resničnostni šov, v katerem se bosta govorili o bolečih razmerjih in plastičnih operacijah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.