Zapornika podgana ugriznila v penis

Foto: Shutterstock (Foto: Shutterstock)
Newyorški zapornik trdi, da ga je v penis ugriznila podgana.
Oglej si celoten članek

Zapornik Peter Solomon je povedal, da so ječarji vedeli, da so v samici, kamor so ga namestili, podgane. Dovolili so mu, da lahko toži vodilne v zaporu v okrožju Nassau County. Odvetniki omenjenega zapora poskušajo tožbo ovreči, med argumenti pa so navedli, da ni dokazov o resnih poškodbah.

Solomon, veteran iz Vietnama, trdi, da je po ugrizu podgane ali podobnega glodalca doživel travmatičen šok, prepeljali pa so ga v bolnišnico. Žival je ponoči prišla iz luknje v žimnici ter ga ugriznila v penis in roko, da mu je tekla kri, je povedal.

Vodilni v zaporu so s prisotnostjo podgan seznanjeni, a trdijo, da rana ni zahtevala šivov ter da so njegove poškodbe psihološke narave. Sodnik pa pravi, da se zapornik lahko še naprej bori za odškodnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.