Z vročo plesalko do užitka

Foto: Žurnal24 Zanjo boste odšteli 47,20 evra.
Predstavnice ženskega spola lahko v erotičnih trgovinah najdejo malo morje vibratorjev vseh velikosti in oblik. Tokrat vam predstavljamo čisto novega, ki je zagotovo nekaj posebnega.
Oglej si celoten članek

Če ste privrženke vibratorjev in prisegate na njihovo uporabo, vas vibrirajoča Kokeshi lutka zagotovo ne bo pustila na cedilu, saj bo s svojimi gibi poskrbela za vaš vrhunec.

 

Tradicionalna Kokeshi lutka, ki je sprva videti kot okrasna figurica, je bila prvič proizvedena pri Kijiya umetnicah v Miyagi Prefekturi. Te lutke naj bi bile v izvirniku narejene v letih od 1600 do 1868 za prodajo turistom, ki so se prišli kopat na lokalne izvire vročih vrelcev.

 

Vroča plesalka (v angleščini jo imenujejo Kokeshi Dancer) deluje na baterije in je izrazito tiha. Pohvali se lahko s tremi različnimi nastavitvami jakosti in je lahko tudi vodoodporna spremljevalka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.