Wesley Snipes gre v zapor

Foto: Žurnal24 wesley snipes getty
Igralec Wesley Snipes bo moral v zapor zaradi utaje davkov.
Oglej si celoten članek

Snipes bo moral v zapor na prestajanje triletne kazni, saj je sodišče zavrnilo njegovo pritožbo na razsodbo iz leta 2008. Igralec je bil obtožen na tri leta zaporne kazni, ker v obdobju od leta 1999 do leta 2001 ni plačal za okoli deset milijonov evrov davkov. Kdaj naj bi Snipes odšel v zapor, ni jasno.

Številni prijatelji in igralci so Snipesu ponudili podporo. Denzel Washington je celo pisal sodniku in ga prosil, naj spremeni svojo odločitev, na sodišču pa je v igralčevo korist pričal tudi Woody Harrelson. Trud je bil očitno zaman, saj je sodnik William Terrell Hodges ostal pri svoji odločitvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.