Videospot za Stavrosov Rastanimo se

Foto: Igor CC Kelčec Jasmin Stavros (Foto: Igor CC Kelčec)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Jasmin Stavros je poleg izdaje svojega novega dvojnega albuma konec lanskega leta presenetil tudi z novim singlom Rastanimo se, za katerega je posnel tudi videospot.
Oglej si celoten članek

Hrvaška pevska legenda Jasmin Stavros je poleg novega dvojnega albuma Ima dana konec leta 2010 oboževalce presenetil tudi z novim singlom Rastanimo se. Videospot pesmi si lahko premierno ogledate tukaj.


"Tokrat sem želel posneti drugačen videospot. Poleg mene se v spotu pojavi tudi mlad par iz Zagreba, ki je svojo vlogo odigral več kot odlično," je povedal Stavros ter dodal, da je zelo vesel, ker slovenska publika njegove izdelke vedno znova sprejme z odprtimi rokami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.