Video razkriva, da je harmonije med Meghan Markle in Harryjem konec

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Prvi skupni posnetki po govoricah, da se razhajata.
Oglej si celoten članek

Zakonca Sussex sta morala pred dnevi poslušati govorice, da se razhajata, te je sedaj spet podžgala strokovnjakinja za telesno govorico, ki je pod drobnogled vzela njun novi video, v katerem sta skupaj poklicala več mladih inovatorjev in jim čestitala za uspeh.

Foto: Youtube meghan markle, princ harry Čeprav se zdi, da je par srečen in dobre volje, Judi James pravi, da ni tako. Opazila je, da Meghan svojega moža ni niti enkrat tako ljubeče in občudujoče pogledala, kot ga gleda sicer, in da je bilo videti, kot bi se izmikala njegovemu pogledu. James tudi pravi, da je Meghanin nasmeh lažen, da se Harry drži za naslonjalo klopce po njenih besedah prav tako kaže na napetosti.

Par je moral v zadnjem času "požreti" kar nekaj košaric. Eno jima je dal celo predsednik Biden. Je slaba volja načela njun zakon?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:06 5. Avgust 2023.

    Pa avtor in žurnalovci vi ste nori. Koga za božjo voljo tengira Megan in Harry..Prenehajte s tem rumenim žurnalizmom..

  • 12:37 5. Avgust 2023.

    Vse ima svoj začetek in konec. Razlika je le v času trajanja. Če misli, da je še ”spare” se je …

  • 08:35 5. Avgust 2023.

    Zaradi ene ... se je skregal z familijo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.