Vesna iz Kmetije ločena in že zaljubljena

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Kmetija išče lastnika naj bi bila sveže ločena, a tudi že sveže zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Spletni portal Slovenskenovice.si poroča, da je Vesna Krajnc, ki se je po nastopu v šovu Kmetija išče lastnika povsem umaknila iz javnega življenja, ločena in že na novo zaljubljena. Omenjeni portal poroča, da je njenemu novemu izbrancu ime Blaž, ter da je profesionalni fotograf, s katerim se pozna že iz najstniških let. Kot naj bi povedala za portal, se je z nekdanjim možem Matejem razšla prijateljsko.

Vesna je v Kmetiji nastopila pred dvema letoma in je že od začetka veljala za prijazno dekle, ki pa se je rahlo zaljubila v sotekmovalca Simona, čeprav jo je doma čakal mož. Po odhodu iz šova je celo odšla v psihiatrično bolnišnico, a nikoli nismo izvedeli, zakaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.