Vera Farmiga znova mamica

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Igralka Vera Farmiga je rodila drugega otroka.
Oglej si celoten članek

Igralka Vera Farmiga se je z možem Rennom Hawkeyjem razveselila drugega otroka. 4. novembra je rodila deklico. Do poroda zakonca nista vedela spola otroka, zato sta bila deklice, ki sta jo poimenovala Gytta Lubov, še toliko bolj vesela.

"Mati in hči se počutita dobro," je povedal igralnik predstavnik. "Ne veva, kaj bova imela. Želiva le, da je otrok zdrav," sta povedala novopečena starša, ko sta izvedela za drugo nosečnost.

Par že ima sina, 22-mesečnega Fynna.

Vera je najbolj znana po vlogi v filmu V zraku (Up in the Air) z Georgeem Clooneyjem, zanimivo pa je, da je 37-letna igralka rodila sina le dva tedna pred začetkom snemanja filma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.