V trgovini deset let ležali posmrtni ostanki zaposlenega

Foto: Profimedia
Med pospravljanjem so odkrili posmrtne ostanke nekdanjega zaposlenega.
Oglej si celoten članek

V Iowi so med odstranjevanjem polic in zamrzovalnikov nekdanje trgovine No Frills odkrili posmrtne ostanke nekdanjega zaposlenega, Larryja Elyja Murilla-Moncade, ki je izginil pred desetimi leti, poroča CNN.

Starši takrat 25-letnega Harryja so policiji povedali, da so njegovo izginotje prijavili tako, ko je razburjen, menda zaradi zdravil, zapustil njihovo hišo. Preiskovalci pravijo, da se je žrtev zatekla v trgovino in splezala na zamrzovalnike, kjer so hranili tudi nekatere izdelke in kamor so se med nedovoljenimi odmori skrili zaposleni.

Kot kaže, je 25-letnik nato padel v 50-centimetrov širok prostor med steno in zamrzovalnikom, da njegovih krikov na pomoč ni nihče slišal, pa naj bi bil kriv hrup, ki so ga oddajale zamrzovalne skrinje.

Obdukcija ni odkrila znakov nasilja, zato je policija njegovo smrt označila za tragično nesrečo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.