V svojem nedrčku pridelajte riž

Foto: Žurnal24 Riž vzgojite v dveh posodicah, ki sta pritrjeni na nedrček. Veselo na delo! (Fot
Ste naveličani kupovanja riža v trgovini in ste ena tistih, ki želi jesti ekološko pridelano hrano? Japonci imajo rešitev - pridelajte riž kar v svojem nedrčku!
Oglej si celoten članek

Japonci so se domislili še enega nenavadnega izuma. Medtem, ko nosite nedrček, lahko v njem vzgojite riž. Prav ste slišali! Riž.

Proizvajalec spodnjega perila Triumph se namreč že nekaj let trudi, da bi svojim strankam dokazal, da je nedrček lahko tudi večnamenski kos spodnjega perila. Zakaj bi ga nosili le kot oporo vaših prsi, če si lahko medtem pridelate kosilo?

Do ideje za nedrček, v katerem lahko vzgajate riž, so na japonskem ob spoznanju, da vse več ljudi želi jesti ekološko pridelano hrano.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.