V Kolosej prihaja vojna!

Your browser doesn’t support HTML5 video

Foto: Blitz To je vojna! Foto: Blitz To je vojna! Foto: Blitz To je vojna! Foto: Blitz To je vojna! Foto: Blitz To je vojna! Foto: Blitz To je vojna! Foto: Blitz To je vojna! Foto: Blitz To je vojna!
Kaj se zgodi, če se dva prijatelja z neverjetnimi sposobnostmi obrneta eden proti drugemu, in to vse zaradi ljubezni, boste lahko izvedeli od 16. februarja tudi v slovenskih kinematografih s prihodom akcijske romantične komedije To je vojna!
Oglej si celoten članek

Franklin Delano Roosevelt Foster, ljubkovalno imenovan FDR (Chris Pine) in James z vzdevkom Tuck (Tom Hardy) sta najbolj smrtonosna operativca Cie, nerazdružljiva partnerja in najboljša prijatelja, dokler se ne zaljubita v isto žensko – Lauren Scott (Reese Witherspoon). Včasih sta pomagala pri rušenju celih narodov, zdaj pa vsak svoje neprimerljive sposobnosti uporabljata, da ugonobita svojega najhujšega sovražnika – drug drugega.

Akcijska romantična komedija To je vojna! je nastala pod režisersko taktirko McG-ja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.