Đuro na obisku pri Angelini

Foto: Žurnal24 Angelina Jolie je pred časom obisk na Brionih obljubila Radetu Šerbedžiji, ki ta
Potem ko sta se spoprijateljila na snemanju v Budimpešti, bo igralec Branko Đurić - Đuro obiskal dom Angeline Jolie.
Oglej si celoten članek

Hollywoodska igralka in po novem tudi režiserka Angelina Jolie je na svoj dom v Los Angelesu v goste povabila igralca Branka Đurića - Đura. Pri njej in njeni družini bo ostal približno en teden, kjer se bo imel priložnost malo odpočiti od dela. Na pot gre sam, saj ga soproga Tanja Ribič ne bo spremljala, je povedal igralec.

Igralca sta se spoprijateljila na snemanju njenega režiserskega prvenca v Budimpešti. Film Untitled Bosnian War Love Story, ki so ga snemali tudi v Bosni, bo premierno prikazan konec aprila. Na snemanju pa sta se zakonca Đurić – Ribič spoznala tudi z Bradom Pittom, s katerim so postali dobri prijatelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.