Tugomir: "Z Jadranko ni čisto vse v redu"

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tugomir, izpadli tekmovalec šova Big Brother, se je razgovoril o nasilju nad sotekmovalko Jadranko.
Oglej si celoten članek

"V bistvu sem bil bolj jaz žrtev kot ona. Ležal sem v temi in si pokrival glavo, ker sem čutil, da zraven sedi in preži name. So bile pa grožnje že v preteklosti. Tega nisem storil, ker me je spravila iz tira, ampak sem le želel, da bi se to nehalo," je brce namenjene Jadranki komentiral Tugomir, ki je mnenja, da ima Primorka morda celo resne psihične težave: "Zelo eksplozivna je. Mogoče ni čisto vse v redu z njo, sicer nisem psiholog, da bi to lahko ocenil, vendar tako po občutku. Njen bes narašča in zato nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi. Nepredvidljiva je, vendar tako sem jo jaz ocenil."

A kljub njunim prepirom in nasilju, Tugomir do Jadranke ne goji zamer, ravno nasprotno. "Sploh v prvem obdobju sem ji hvaležen, da je bila za hece in me zabavala. Nato pa se ji je moglo začeti nekaj nabirati, da je najino prijateljstvo brez konkretnega vzroka preraslo v sovraštvo. Meni ne bi bil problem, da bi se zunaj pogovorila, vendar mislim, da to zaradi nje ne bo možno," pravi Tugomir, ki bi ga Big Brother v primeru, da ga ne bi izločili gledalci, kazensko izselil iz hiše, med tem ko je Jadranka zaradi psihičnega nasilja nad njim dobila le dve dodatni nominacijski točki. "To ni kazen. Morda pa jo še kaj čaka," pravi.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.